Barnas dag: Takk for i år!

Barnas dag ble gjennomført lørdag 13. mai, og her kan du se bilder og lese mer om denne dagen!

Denne lørdagen kunne vi invitere til en festdag for barn i alle aldre, hvor hovedformålet var å synliggjøre de ulike fritidstilbudene for barn og unge her i Østre Toten. Og for en fest det ble! Vi anslår at det var mellom 2000-2500 innom i parken i løpet av arrangementet. 

Aktørene som var påmeldt Barnas dag i Lenaparken, 2023 var: Østre Toten gym- og turnforening, Lensbygda sportsklubb, Vitensenteret Innlandet, Villtotningen Villmarksklubb, Toten Håndballklubb, Toppen IL, OL Toten Troll, Østre Toten folkebibliotek, Mjølkefabrikken Kulturskole, Middag på tvers, Lena Idrettsforening, Østre Toten frivilligsentral, KBN Skolekorps, Hoff og Kolbu skolekorps, Godshuset ungdomsklubb, Østre Toten Brannvesen (og Bjørnis naturligvis!), Fysio og ergoterapitjenesten, Friskus IL, FK Toten, Folkehelsedager i Østre Toten, Generasjonsleker og BUA Østre Toten. Tusen takk for at dere bidro til å skape en opplevelsesrik dag for alle som tok turen! 

Foto: Hanna Hodzic

Det var mulig å marsjere sammen med korpsene, få ansiktsmaling, se et forrykende Vitenshow på scena, Bjørnis dansa BlimE!-dansen og alle kunne være med. I tillegg foregikk det aktiviteter rundt om på standene til alle aktørene som var med med aktiviteter som besøkende kunne se og prøve selv. 

Vi vil også få rette en stor takk til alle samarbeidspartnere som bidro til gjennomføringen, og en stor takk til Norske Närko AS som lånte oss henger til scene, Syljulien Gartneri som sørget for blomster til scenen, og alle de frivillige som bidro til gjennomføringen. 

Barnas dag er en del av prosjektet "Samarbeid og synlighet skaper muligheter for flere" som er støttet av Gjensidigestiftelsen. Formålet med prosjektet er å synliggjøre de mulighetene som finnes i kommunen, blant annet ved å tilby kompetanseheving på relevante områder gjennom Møteplasser for lag og foreninger, samt skape et bredt samarbeid rundt arrangementet Barnas dag - en myldredag i Lenaparken hvor lag og foreninger kunne bekjentgjøre sine aktiviteter. I tillegg til en videreføring av Ung på Toten hvor barn som av ulike årsaker ikke deltar i fritidsaktiviteter får anledning til å bli kjent med mulighetene som finnes i mindre grupper. 

2024 © Østre Toten Frivilligsentral