Måneskinnsturer i uke 8

Snart måneskinn! Her er måneskinnsturene som arrangeres denne uka. Vet du om flere? Tips oss, så legger vi det inn i oversikten.

Onsdag kl. 17:40 // Skitur i måneskinn på Vardalsåsen

Arrangør: DNT Gjøvik og omegn

Fra arrangementsbeskrivelsen: Vil du være med på en skitur i lett terreng og oppkjørte løyper, i måneskinn? Vi møtes på Rørmyra kl.18.00 og går en runde til Eikvelta og Fjortentjernsmyrene, Mæhlumsætra og tilbake til Rørmyra, ca 15 km. Vi kan også gå en kortere tur direkte fra Eikvelta til Mæhlumsætra og tilbake til Rørmyra, ca 11 km.

Informasjon på Facebook

AVLYST! Fredag kl. 17:00 // Måneskinnstur på truger: Sletta

Arrangør: Sletta velforening og Østre Toten frivilligsentral

Fra arrangementsbeskrivelsen: Trugetur som passer både voksne og barn fra 7 år og oppover. Vi går ca. 4-5 km i lett terreng, og fyrer opp bål i gapahuken for de som vil grille etter turen. Ta i så fall med deg et par vedskier og det du vil ha å spise og drikke selv.

Informasjon på Facebook
Informasjon i vår kalender

Lørdag kl. 18:00 // Måneskinnstur på truger i lodd nr. 5

Arrangør: Edith og Jan Tangsveen

Vi starter fra parkeringa ved Krokvik kl. 18:00. For de som ikke er kjent, kjører vi opp Fjellhaugvegen helt ytterst i Totenvika. Det er 8,5 km fra hovedveien og opp til utgangspunktet, som er ved hytte nr. 848. Runden er på ca. 5 km i greit terreng.  Vi går i sakte tempo, så alle som har lyst kan bli med. Turen går uansett vær. Hvis overskyet, bruker vi hodelykt, hvis klarvær er det ønske om forbud mot hodelykt. Fint om alle tar med 3-4 vedpinner til bålet.  Ta også med mat/drikke etter ønske. Turen krever ingen påmelding, alle ønskes velkommen til tur.



2024 © Østre Toten Frivilligsentral