Tirsdag 25 Juni
25.06.2024 kl. 09:00 - 27.06.2024 kl. 16:30, Steinberg friluftsmuseum
Farmen JR 2024
Sommerferietilbud for 6. og 7. klassinger: Bli med 100 år tilbake i tid, og lev som de gjorde på den tida - i alle fall i tre dager i løpet av sommerferien din!

Farmen junior arrangeres fra tirsdag 25.- torsdag 27. juni 2024, og er åpent for 6. og 7. klassinger fra både Østre Toten og Vestre Toten. Aktiviteten foregår på Steinberg friluftsmuseum fra kl. 9- 17 disse tre dagene. Det vil bli ulike oppgaver og aktiviteter i grupper: støping, matlaging, dyrestell, tur på markedet, hesjing og spikking - blant annet. Deltakerne bidrar med å lage og servere lunsj og middag til alle på gården. Det blir nesten nesten som Farmen på TV - bare at her er det ingen som blir stemt ut. Farmen JR avsluttes med en tevling mellom gruppene med bakgrunn i samarbeid og gjennomførte oppdrag i gårdsboka. 

Det er begrenset antall deltakere på Farmen JR, og de som får tilbud om plass vil bli kontaktet etter påmeldingsfristens utløp. Påmeldingsfrist: onsdag 10. mai 2024. Påmelding skjer i skjemaet under. Skriv først inn foresattes kontaktinformasjon, så deltakers informasjon. Det er i hovedsak foresatte som vil motta e-post/sms med info. Ta kontakt med Østre Toten frivilligsentral ved spørsmål (post@otfs.no/480 45 307).

Skal du melde på søsken? Det er ikke mulig å opprette to påmeldinger på samme telefonnummer, og vi har derfor lagt inn et felt der du kan legge inn info om den andre påmeldte - så legger vi inn denne påmeldingen i systemet. 

Denne aktiviteten er en del av Østre Toten Frivilligsentrals gratis sommerferietilbud for barn, unge og familier, og arrangeres i samarbeid med engasjerte frivillige og foreninger:
Toten Historielag, Østre Toten husflidslag, og Mjøsmuseet m.fl.

Påmelding

Det er satt begrensning på 40 plasser.

Da kan du skrive inn navn, skole/klasse og størrelse på t-skjorte her.
Har deltakeren allergier eller annet vi bør kjenne til?
Det vil bli tatt bilder i løpet av Farmen JR som benyttes både i synliggjøring av årets gjennomføring, samt markedsføring av Farmen JR kommende år.
Send
2024 © Østre Toten Frivilligsentral