Språkkafé, norskundervisning og Middag på tvers

I høst startet vi opp med "Språk og spill" - en språkkafé her på frivilligsentralen. I denne saken kan du lese om dette og andre språkrelaterte aktiviteter i Østre Toten.
På språkkafeen går praten om stort og smått og det er muligheter for å spille spill, ta en kaffe, eller lese aviser sammen. Det er en gjeng engasjerte frivillige som driver aktiviteten, og språkkafeen er åpen for alle som vil lære mer norsk, og også for norsktalende som vil lære bort. Språk og spill foregår på frivilligsentralen på Lena hver torsdag fra 14.30-16.

Det finnes flere andre fine tilbud her i kommunen, som for eksempel MIDDAG PÅ TVERS en gang i måneden:
"Vi ønsker å samle oss som har bodd her ei stund, bosatte flyktninger og asylsøkere! Målet å er bli kjent - skape vennskap! Vi starter opp med et varmt måltid og avslutter med en kaffekopp. Ofte er det et musikalsk innslag. Ungene har et lekerom og det er ei samling der. Vi ønsker at Toten skal være et godt sted å bo!" (Middag på tvers - Facebook)

Norskundervisning på biblioteket
Inger Lise har norskundervisning i lokalene til Østre Toten Folkebibliotek hver tirsdag kl. 10-12 og onsdag (noen ganger torsdag) kl. 13-14.30. Inger Lise er pensjonert norsklærer og er engasjert i å gi alle mulighet til å lære norsk. Dette er noe hun gjør som frivillig, og tilbudet er gratis for deltakerne.

Sjekk også ut ALFIN for å se deres aktiviteter i Gjøvik og Toten-området. Alfin er en frivillig organisasjon som har som formål å fremme innvandreres deltakelse i samfunnet, og dermed fremme helse, medborgerskap, integrering og felleskap. Her er det også muligheter for deg som ønsker å være frivillig. 

🗨️ Vet du om flere møtesteder med språk i fokus? Tips oss gjerne så kan vi dele det med flere!
2024 © Østre Toten Frivilligsentral