Ung på Toten

Ung på Toten er i gang igjen, og her kan du lese mer om dette aktivitetstilbudet for barn mellom 9-12 år.

Ung på Toten er et gratis aktivitetstilbud i regi av Østre Toten Frivilligsentral, for barn mellom 9-12 år som ønsker seg en fritidsaktivitet. Nå er aktivitetene så smått i gang igjen, med de muligheter og begrensninger som Covid-19 situasjonen gir. 

Formål
Formålet med Ung på Toten er å gi barn mellom 9 og 12 år mulighet for egenutvikling, glede og mestring gjennom å benytte utendørs og innendørs aktiviteter sammen. Deltakerne på aktivitetene deles inn i to grupper, som følger hverandre gjennom skoleåret. Tilbudet er i regi av Østre Toten Frivilligsentral, og den ukentlige aktiviteten planlegges og gjennomføres av to frivillige ved frivilligsentralen - i samarbeid med deltakerne, foresatte, Østre Toten kommune og ulike samarbeidspartnere. 

Det tas sikte på utendørs aktivitet i størst mulig grad, men når vær og føre er vanskelig kan aktiviteten skje innendørs. Foreldre/foresatte involveres, både i form av evalueringsmøter, men også delta på planlegging, gjennomføring og gjerne delta på aktivitetene når dette måtte passe.

Gratis tilbud
Aktivitetstilbudet er gratis og åpen for både jenter og gutter. Ung på Toten dekker alle utgifter i forbindelse med aktivitetene. Ung på Toten skal motivere og bistå hvis deltakere ønsker å komme inn i organisert aktivitet i et lag eller forening i Østre Toten kommune. Aktivitetene følger skoleåret og gruppene blir satt sammen på nytt for hvert skoleår.


2024 © Østre Toten Frivilligsentral