Har du lyst til å få deg en telefonvenn?

I samarbeid med Østre Toten Røde Kors Hjelpekorps har Østre Toten frivilligsentral opprettet et tilbud om Telefonvenn for de som trenger noen faste holdepunkter i løpet av uka. Dette gjelder spesielt nå under koronapandemien, hvor mange sitter alene og kjenner både på usikkerhet og ensomhet.

Telefonvenner i Østre Toten
For å kunne bidra til å forebygge usikkerhet og ensomhet er vi nå glade for å kunne tilby de i Østre Toten som trenger det i en telefonvenn. Og er du over 18 år så kan du selv melde deg som telefonvenn.

En samtale eller to med en telefonvenn i løpet av uka kan være et lysglimt for begge parter. Kanskje finner dere ut at dere har felles interesser? Kanskje diskuterer dere ulike temaer, forteller hverandre om livene deres, eller forteller hverandre om helt hverdagslige ting og det dere ser utenfor vinduet. Hvor ofte og hvor lenge dere snakker sammen kommer an på både deg, den du snakker med - og dagsformen til dere begge. En kort samtale kan også være fint.

Kan du birdra? Trenger du hjelp?
På vår forside kan du melde deg som telefonvenn, eller melde inn at du har behov for en telefonvenn: https://ostretoten.frivilligsentral.no/ 
Se under overskriften "Kan du bidra? Trenger du hjelp?". Du kan også ta kontakt med Østre Toten frivilligsentral på post@otfs.no eller telefon 480 45 307 (mellom 9-15 på hverdager) for å melde inn at du har et ønske om en telefonvenn.  

Les mer om dette tilbudet og få veiledning til hvordan du fyller ut skjemaet her: Telefonvenn - Østre Toten

Flere ressurser finner du her: 
#sihei - Røde Kors sin kampanje om å bry seg
telefonvenn.no - Noen tips til deg som ønsker å være telefonvenn

2020 © Østre Toten frivilligsentral