Telefonvenn

Trenger du noen å prate med? Eller ønsker du å være en telefonnvenn som ringer noen som trenger noen å prate med?

I samarbeid med Østre Toten Røde Kors Hjelpekors har Østre Toten frivilligsentral opprettet et tilbud om Telefonvenn for de i Østre Toten som trenger noen faste holdepunkter i løpet av uka. Dette gjelder spesielt nå under koronapandemien, hvor mange sitter alene og kjenner både på usikkerhet og ensomhet. En telefonsamtale eller to i løpet av uka kan være til stor hjelp. 

Trenger du noen å prate med?
Dersom du, eller noen du kjenner, kunne hatt glede av denne ordningen, så er det nå mulig å registrere seg i skjemaet på vår forside (åpnes i nytt vindu). Se under overskriften "Kan du bidra? Trenger du hjelp?", og klikk på knappen "Jeg trenger hjelp". Se veiledningen under dersom du trenger veiledning til å fylle ut. 

Du kan også ta kontakt med Østre Toten frivilligsentral på post@otfs.no eller telefon 480 45 307 (mellom 9-15 på hverdager) for å melde inn et behov. 

 1. Gå til Østre Toten frivilligsentral sin forside: https://ostretoten.frivilligsentral.no/
 2. Se under overskriften "Kan du bidra? Trenger du hjelp?" Der klikker du på knappen "Jeg trenger hjelp" slik at denne blir grønn. 
 3. Kryss av for "Telefonvenn" og registrer din kontaktinformasjon. 
 4. Kryss av for at du samtykker til at frivilligsentralen oppbevarer og bruker opplysningene dine. 
 5. Etter at du har trykket "Send inn" vil frivilligsentralen motta din forespørsel. Vi vil så ta kontakt med deg for å gjøre en avtale om hvem som ringer deg - og når.


Ønsker du å være Telefonvenn?
Dersom behovet for telefonvenner øker, kan det hende at vi kommer til å trenge flere frivillige i tiden fremover. Du kan melde din interesse ved å registrere deg i skjemaet på vår forside (åpnes i nytt vindu). Se under overskriften "Kan du bidra? Trenger du hjelp?", og klikk på knappen "Jeg kan bidra". Det er også viktig at du leser taushetserklæringen og krysser av for at den er lest og godkjent. Se nederst på denne siden dersom du trenger veiledning til å fylle ut. 

Før du starter opp som Telefonvenn vil du få tilsendt mer informasjon, og du kan også lese mer på telefonvenn.no

 1. Gå til Østre Toten frivilligsentral sin forside: https://ostretoten.frivilligsentral.no/
 2. Se under overskriften "Kan du bidra? Trenger du hjelp?" Der klikker du på knappen "Jeg kan bidra" slik at denne blir grønn. 
 3. Kryss av for "Telefonvenn" og registrer din kontaktinformasjon. 
 4. Les taushetserklæringen, og kryss av for at den er lest og godkjent.
 5. Kryss av for at du samtykker til at frivilligsentralen oppbevarer og bruker opplysningene dine. 
 6. Etter at du har trykket "Send inn" vil frivilligsentralen motta din forespørsel. Vi vil ta kontakt med deg når vi har koblet deg med en som har meldt inn ønske om en telefonvenn. 
Flere aktiviteter
2020 © Østre Toten frivilligsentral