Turer for barnefamilier i sommer

Denne sommeren kan du balansere mellom furutrærne i klatreparken på Vassendlandet eller se mange spennende dyr hos Snilsberg familiepark. Gå heller ikke glipp av den populære vannsprutdagen på Hekshus i august.

Klatreparken på Vassendlandet 
Dato: mandag 6. juli
Tidspunkt: Avreise fra frivilligsentralen kl. 10, eller oppmøte ved parkeringsplassen på Vassendlandet (Trevatna, Søndre Land) kl. 11. Turen varer ca. 5-6 timer fra avreise.

Klatreparken på VassendlandetDette og toppfoto: Marit Hultmann, sparebankstiftelsen.noVassendlandet ligger i nordenden av Trevatna i Søndre Land. Her finner du både badeplass og en stor grillhytte, i tillegg til klatreparken som ble ferdigstilt høsten 2019. Dette er en lavthengende klatrepark som passer godt for barn i alle aldre. Elementene er satt sammen til flere ulike løyper i forskjellige vanskelighetsgrader.

Snilsberg familiepark
Dato: onsdag 5. august
Tidspunkt: Møt opp ved frivilligsentralen kl. 10 så kjører vi i følge derfra. Turen varer ca. 5-6 timer fra avreise. 

Snilsberg familieparkBildet er hentet fra snilsberg.no.
Snilsberg familiepark ligger i Ringsaker kommune, og på området kan du se både flott natur og mange spennende dyr. Du kan følge en natursti med oppgaver for både små og store barn, og det er blant annet en lekeplass og minigård med dyr og lekemuligheter. Frivilligsentralen betaler inngangsbilletten for de som har meldt seg på på forhånd.

Påmelding og praktisk informasjon
Det er et begrenset antall plasser på begge turene. Påmelding på SMS til 480 45 307 innen torsdag 2. juli med navn, antall og om dere har behov for transport eller kjører egen bil. Det er mulighet for grilling begge steder, så ta med det dere ønsker av mat og drikke for hele dagen.

Vannsprutdag på Hekshus
Dato: Fredag 7. august
Tidspunkt: kl. 11-13.30

I tillegg vil det i år også bli arrangert Vannsprutdag på Hekshusstranda! Dette har vært et veldig populært arrangement tidligere år, med latter og moro for både små og store. Denne dagen er gratis og åpen for alle som ønsker. Friskus IL er med oss hele dagen, og det blir mulighet for å prøve flere spennende aktiviteter i vannet.

2020 © Østre Toten frivilligsentral