Rokkering og hinderløype - bli med!

Denne høsten starter vi opp med to nye utendørsaktiviteter i samarbeid med Friskliv Østre Toten, i tillegg til de andre ukentlige aktivitetene våre som ruller og går.

Rokkeringtrening
Rokkering hadde sist sin storhetstid rundt 2010, og vi tror helt sikkert at den kommer tilbake snart! Om ikke, så kan vi i alle fall ha det litt moro i mellomtiden. Vi og Friskliv Østre Toten inviterer til trening med rockeringer i Lenaparken mandager klokken 10. Her blir det en morsom treningstime med "rocking", musikk og latter.

Med tanke på tiden vi er inne i, vil vi også påstå at rokkering er en svært smittevernsvennlig aktivitet, for her gjelder det å holde avstand for ikke å bli truffet av sidemannen. 

Hinderløypetrening


Friskliv Østre Toten har sammen med flere andre lagt til rette for hinderløypetrening i et område på nedsiden av Kapp bo- og servicesenter. Her møtes vi mandager kl. 14.00 fremover, til en allsidig trening ut fra egne forutsetninger. Her er det mulighet for varierte øvelser for hele kroppen, for både styrke og kondisjon.

Påmelding
Bli med og se om disse aktivitetene er noe for deg! Begge aktivitetene er gratis og åpen for alle, men du må melde deg på om du ønsker å være med. Påmelding på telefon/sms til frivilligsentralen på 480 45 307.

Vil du se hvilke andre aktiviteter vi har på frivilligsentralen denne høsten kan du ta en titt her: Aktiviteter ved Østre Toten frivilligsentral2020 © Østre Toten frivilligsentral