Torsdag 10 August 2023
Kl. 18:00 - 19:30, Urbane-teltet på Kapp
Vil du være publikum på Mårazol Kæmpings generalprøve?
Seriøst firma setter sommeren 2023 opp en helt nyskrevet familieforestilling i Urbane-teltet på Kapp. Østre Toten frivilligsentral har fått mulighet til å dele ut billetter til generalprøven til familier som ikke har anledning til å kjøpe billetter til de ordinære forestillingene.

Om forestillingen

MÅRAZOL KÆMPING - Frykten for den andre siden
"Håkon Skaug og hans fetter Petter (Petter Gran Skaug) har arvet campingplassen Mårazol Kæmping. De gjør så godt de kan for å få campingplassen til å fungere, og med mange rare campinggjester skjer det mye artig." Du kan lese mer om forestillingen på Seriøst firma sin hjemmeside. Mårazol Kæmping er særlig rettet mot barn og unge, men passer for alle fra sju år til nittisju år. 

Generalprøven foregår TORSDAG 10. AUGUST, kl. 18.00 i Urbane Teltet på Kapp.

Kontaktinformasjon til den som skal hente ut billetter

Når du melder din interesse via dette skjemaet settes du på en liste over de som ønsker billetter. Frivilligsentralen vil vi ta kontakt med de som får billetter ila. uke 31 (mandag 31. juli til søndag 6. august).

I spørreskjemaet under skriver du inn kontaktinformasjonen til den som eventuelt skal hente ut billettene, og antall billetter dere ønsker. Du vil få tilsendt en melding på det registrerte mobilnummeret/e-posten dersom dere har fått billetter, dobbeltsjekk derfor at kontaktinformasjonen er riktig. 

Påmelding er stengt
2024 © Østre Toten Frivilligsentral