Torsdag 4 Juli
Kl. 10:00 - 16:00, Gjøvik klatrepark
Tur til Gjøvik klatrepark for ungdom
Tur til Gjøvik klatrepark for alle fra 8. trinn og oppover.

Østre Toten frivilligsentral dekker felles buss, samt inngang i klatreparken for målgruppa. Alle fra 8. trinn og oppover kan bli med på turen alene (vi har med voksne som turledere), men vi må ha navn og nummer til foresatt dersom du er under 18 år. Alle tar med seg niste og det de vil ha å drikke gjennom dagen. Vi gir beskjed når det nærmer seg om grillene på stedet kan brukes eller ikke.
Transport

Det blir felles busstransport, med mulighet for påstigning/avstigning både på Skreia og Lena (v. Østre Toten frivilligsentral). Det er mulig å kjøre selv, men da må vi ha beskjed om dette. 

Bindende påmelding

Dersom deltakeren er under 18 år ønsker vi at foresatte skriver inn sin informasjon først i påmeldingen, da informasjon sendes ut på e-post/sms til kontaktinformasjonen som oppgis der. 

Påmeldingen er bindende, og frivilligsentralen må ha beskjed så tidlig som mulig dersom du ikke får vært med. Dette tilbudet er gratis og med begrenset antall plasser, og vi ønsker dermed at noen andre skal kunne få plassen dersom du/dere ikke har anledning til å være med. Østre Toten frivilligsentral kan nås på: post@otfs.no eller 480 45 307.

Denne turen er en del av frivilligsentralens gratis sommerferieaktiviteter. Flere turer og aktiviteter denne sommeren finner du her: Ferieaktiviteter for barn og unge

Påmelding

Det er satt begrensning på 25 plasser.

Da kan du skrive navn, alder og høyde her.
Send
2024 © Østre Toten Frivilligsentral