Torsdag 29 Juni 2023
Kl. 10:00 - 15:30, Buss fra Østre Toten frivilligsentral
Tur til Gjøvik klatrepark
Påmelding til gratis tur til Gjøvik klatreparken finner du her!

Vi dekker felles buss fra Lena, samt inngang i klatreparken. Det bli felles busstransport fra frivilligsentralen på Lena kl. 10. Avreise fra Gjøvik klatrepark til Lena er ca. kl. 15.30. 

Alle fra 8. trinn og oppover kan bli med på turen alene (vi har med voksne som turledere), men vi må ha navn og nummer til foresatt dersom du er under 18 år. Det er også åpent for at 1.-7. trinn kan bli med dersom de har med seg en foresatt som følger dem gjennom dagen (vi dekker en voksen inngangsbillett pr. familie). 

Alle tar med seg niste og det de vil ha å drikke gjennom dagen. Vi gir beskjed når det nærmer seg om grillene på stedet kan brukes eller ikke.

Denne turen er en del av frivilligsentralens gratis sommerferieaktiviteter, og er gjort mulig med støtte fra Gjensidigestiftelsen.

Transport

Det blir felles busstransport tur/retur parkeringsplassen utenfor Østre Toten frivilligsentral (Jernbanegata 14, Lena) kl. 10. Det er mulig å kjøre selv, men da må vi ha beskjed om dette. 

Bindende påmelding

Du melder deg på i skjemaet under. Påmeldingen er bindende, det vil si at frivilligsentralen må ha beskjed dersom du ikke får vært med. Gi beskjed så tidlig som mulig. Dette tilbudet er gratis og med begrenset antall plasser, og vi ønsker dermed at noen andre skal kunne få plassen dersom du/dere ikke har anledning til å være med. Østre Toten frivilligsentral kan nås på: post@otfs.no eller 480 45 307.

VIKTIG! Hver enkelt deltaker må fylle ut skjemaet og det er kun mulig å melde på med samme telefon/e-post en gang. Dersom du skal melde på flere personer i samme familie e.l. er det derfor viktig at du skriver barnets informasjon først (fornavn, etternavn, e-post og mobil). Ta kontakt med frivilligsentralen ved spørsmål.  


Påmelding er stengt
2024 © Østre Toten Frivilligsentral