Tirsdag 2 Juli
Kl. 10:00 - 15:00, Oppmøte v. frivilligsentralen (Lena)
Tur for barnefamilier til Vassendlandet
Bli med på tur til Vassendlandet i Søndre Land! Her er det en lavthengende klatrepark for barn i alle aldre, og fine muligheter for å bade og leke.

Vassendlandet ligger i nordenden av Trevatna i Søndre Land. Her finner du både badeplass og en stor grillhytte, i tillegg til klatreparken som ble ferdigstilt høsten 2019. Dette er en lavthengende klatrepark som passer godt for barn i alle aldre. Elementene er satt sammen til flere ulike løyper i forskjellige vanskelighetsgrader. Det er mulighet for grilling dersom været tillater det, så ta med det dere ønsker av mat og drikke for hele dagen.

Påmelding og praktisk informasjon
Påmeldingsskjemaet finner du under. Skriv inn kontaktinformasjonen til foresatte først - informasjon i forkant av turen vil sendes til e-post/mobilnummer oppgitt her. Det er et begrenset antall plasser på denne turen. Påmeldingen stenges når det er fullt, men det er mulig å sette seg opp på venteliste. 

Tur for barnefamilier til Vassendlandet lavthengende klatrepark

Dato: Tirsdag 2. juli 2023
Klokken: 10-15
Sted: Bussen går fra Frivilligsentralen på Lena kl. 10, og er tilbake ca. kl. 15
Målgruppe: Barn i følge med en voksen

Denne turen er en del av frivilligsentralens gratis sommerferieaktiviteter. Flere turer og aktiviteter finner du her: Ferieaktiviteter for barn og unge

Påmelding

Det er satt begrensning på 25 plasser.

Send
2024 © Østre Toten Frivilligsentral