Onsdag 3 April
Kl. 17:00 - 20:00, Østre Toten frivilligsentral
Sy din egen festdrakt!
Endelig skal det sys festdrakter igjen! Dette tilbudet retter seg mot alle fra 8. trinn og oppover.

Har du lyst til å sy din egen festdrakt og møte andre med samme interesse? Onsdag 6. mars starter vi opp igjen med prosjektet "Sy din egen festdrakt!", hvor vi går gjennom hele prosessen trinn for trinn. I løpet av mars og april treffes vi onsdager fra kl. 17-20 på frivilligsentralen. Vi har symaskiner og utstyret du trenger. Festdraktene sys av gjenbruksmaterialer som dere skaffer selv, så det er bare å begynne å lete i boden, kjelleren og på loft etter avlagte stoffer som kan bli til en helt unik festdrakt.

Tilbudet er åpent for alle fra 8. klasse og oppover, uansett om du har mye eller lite erfaring med å sy fra før. Det er et begrenset antall plasser, og ungdom mellom 8. trinn og 18 år vil bli prioritert. Påmelding via skjemaet under. Ta kontakt med Frivilligsentralen på post@otfs.no eller 480 45 307 om du har spørsmål.

Vi tar utgangspunkt i Fæbriks fæstdrakt-mønster, og på @jointhefaebrik ligger det ute instruksjonsvideoer og forklaringer. Fæbrik er et sykollektiv som består av Mari Norden, Ingrid Vik Lysne, Ingrid Bergtun og Jenny Skavlan. De lager og selger symønster, og lager videoer på hvordan du kan hacke og sy plagget.

Fæbrik på Instagram: @jointhefaebrik

2024 © Østre Toten Frivilligsentral