Mandag 6 Mars 2023
Kl. 11:00 - 13:00, Østre Toten frivilligsentral (Lena stasjon)
Strikketreff i prosjektet «Ull og omtanke»
Bli med på strikketreff i prosjektet «Ull og omtanke» som arrangeres i samarbeid med Fagforbundet pensjonist og ufør. Kaffe og vaffel kr. 10.

Lappene som strikkes går til prosjektet «Ull og omtanke Toten», og lappene settes sammen til fargerike og varmede tepper som deles ut til kreftrammede. Ta med deg bundingen, og strikk sammen med andre i trivelig lag. Det blir kaffe og vaffel til 10 kr. 

Denne strikkekafeen gjennomføres en mandag i måneden, følgende datoer:

Mandag 6. mars
Mandag 17. april
Mandag 8. mai
Mandag 5. juni

Om Ull og omtanke:
Ull og Omtanke er et frivillig prosjekt som startet opp i Fredrikstad i 2012. Det har blitt en nasjonal dugnad der en strikker lapper av restgarn som sys sammen til lappeteppe og gis til kreftpasienter. Vil du være med og strikke lapper kan du se beskrivelsen vedlagt, eller ta kontakt med Frivilligsentralen for å få det printet eller tilsendt digitalt. Hvert teppe består av 150 lapper som sys sammen. Garnet som skal brukes er ull - og rester er fint å bruke. Unngå blandingsgarn.

Dersom du også ønsker å strikke lapper utenom dette møtepunktet er du velkommen til å levere lappene til Frivilligsentralen på Lena stasjon i vår åpningstid (mandag til torsdag kl. 10-14) eller i postkassen vår.

2024 © Østre Toten Frivilligsentral