Tirsdag 7 Desember 2021
Kl. 18:00 - 20:00, Østre Toten kulturhus, Skreia Maren Lundby: best i motvind
Vi inviterer hele kommunen til å feire frivilligheten, og byr på foredrag med Maren Lundby. Dette vil også være startskuddet for frivillighetens år 2022. Bli med å feire Norges viktigste lagarbeid!

Arrangementet er gratis og åpent for alle, og er en ekstra takk til alle de frivillige som gjør samfunnet varmere. Det kreves ikke billetter, men vi ønsker at du melder deg på i skjemaet nederst på denne siden.

MAREN LUNDBY: BEST I MOTVIND
- et engasjerende foredrag om hvordan man blir best, om hvordan man forvandler motvind til oppdrift og om hvorfor det er lurt å være ærlig selv om det blir storm i kastene.

Du kan lese mer om foredraget hos Seriøst Firma (siden åpnes i nytt vindu).

FRIVILLIGHETENS DAG
FNs internasjonale dag for frivillighet er den 5. desember. Vi feirer noen dager på etterskudd og inviterer alle østretotninger til Maren Lundbys helt nye foredrag på Østre Toten kulturhus. Det blir servert kaker og kaffe. Vi håper at dette kan være et hyggelig innslag i førjulstida og at det gir inspirasjon og påfyll til Østre Totens ildsjeler. 

FRIVILLIGHETENS ÅR 2022
2022 er frivillighetens år, og vi vil gjerne høre om dere har planlagt noe i den forbindelse. På kulturhuset setter vi opp en tavle som vi trenger hjelp til å fylle med gode ideer og innspill. Har dere et årlig arrangement og vil gjøre noe ekstra rundt dette? Eller kanskje dere har en idé til aktivitet eller et fokusområde i frivillighetens år - kom med ideen, og se om det kan bli en realitet hvis flere samarbeider.  

Gjeldende smittevernregler vil bli fulgt. Det er et begrenset antall plasser, og førstemann til mølla gjelder. Gi beskjed dersom du ikke kommer til å benytte deg av plassen din likevel (post@otfs.no).

Påmelding er stengt
2022 © Østre Toten frivilligsentral