Tirsdag 26 Oktober 2021
Kl. 18:00 - 21:00, Granheim, Kolbuvegen 29, Lena Møteplass for lag og foreninger: Styrearbeid i praksis
Endelig kan vi treffes igjen, og vi inviterer til høstens første møteplass for lag og foreninger i Østre Toten!

Bli med på en kveld med faglig påfyll, og treff representanter fra andre lag og foreninger i kommunen. I løpet av kursbolkene denne kvelden vil Tore Berg ta oss gjennom ulike emner knyttet til praktisk styrearbeid. Det vil bli gode muligheter for å stille spørsmål, og det er satt av tid til pauser for å snakke sammen og utveksle erfaringer med andre som deltar. 

Kurskvelden er gratis, men krever påmelding (nederst på denne siden). 

Emner som blir gjennomgått:

  • Styresammensetning og organisering
  • Styrets oppgaver
  • Saksforberedelser og gjennomføring av møter
  • Møteledelse og tidsplanlegging
  • Personvern (GDPR)
  • Brønnøysund /Altinn
  • Aktuelle lover og regler
  • Tips og nyttige hjelpemidler i styrearbeidet

Vi på frivilligsentralen hørte Tore da han var på Gran frivilligsentral for å snakke om styrearbeid og møteledelse, og vi likte det så godt at vi rett og slett spurte om han ville ta turen til Østre Toten også. Kurset hadde en konkret og praktisk tilnærming til de ulike emnene, og vi så at det kunne passe for alle typer lag og foreninger, store som små. Vi fikk med oss noen tips og råd i sekken, og det var rom for å stille spørsmål.

Om Tore Berg
Tore Berg har økonomiutdanning fra handelsskolen på Roa, og har jobbet med lønn- og HR-løsninger fra Huldt og Lillevik siden 1985. Siden 2003 har han drevet eget selskap, Lønnspartner AS, hvor han har jobbet som Huldt & Lillevik og Visma-partner (2015) innenfor salg, opplæring og kurs- og konsulentvirksomhet.

Gjennom disse årene har opplæring av ansatte hos kunder, og kursledelse vært en del av hovedaktiviteten. Han har hatt diverse styreverv innenfor foreningsliv i Gran, samt håndball på regionsnivå. I tillegg har han også sittet en fireårsperiode i Ligningsnemda for Hadeland. 

Møteplass for lag og foreninger i Østre Toten
Vi kommer til å tilby flere slike møteplasser utover høsten og vinteren, og disse kurskveldene passer for deg som allerede har et styreverv, eller som kan tenke deg å bidra i styret i klubben eller foreningen du brenner for. Kurskveldene er gratis for deltakerne med støtte fra Gjensidigestiftelsen. 

Meld deg på "Styrearbeid i praksis" innen den 22. oktober i skjemaet under. Kurset kan bli avlyst dersom det er få påmeldte. En eventuell avmelding må sendes på e-post til post@otfs.no.

Påmelding er stengt
2022 © Østre Toten frivilligsentral