Tirsdag 15 September
kl. 14:00 - 16:30 Kurs: Lag deg en høstkrans Peder Balke-senteret (Peders fristelser)
Tove Beate hos De fire årstider på Peder Balke-senteret vil lære bort de grunnleggende teknikkene for å binde din egen høstkrans. Utgangspunktet er en halmkrans, og du bruker det du finner i naturen for å dekorere den.

Dette kurset gjennomføres tirsdag 15. september; og du kan velge om du ønsker å delta  klokken 14-16.30 eller klokken 18-20.30.

Forberedelser og utstyr
Du vil få utdelt en halmkrans på kurset som benyttes som utgangspunkt for kransen din. Før du kommer på kurset må du ta en tur ut i naturen for å finne det du ønsker å benytte i kransen. Du kan finne naturmaterialer i hagen din, skogen eller åker og enger. Du kan for eksempel bruke:
• mose
• lyng av forskjellig slag
• grener/blader
• tørket frukt/bær
• blomster
• kornaks/gress/strå
• bare fantasien setter grenser!

På kursdagen må du ha med deg egen saks som kan benyttes til å klippe både materialer og tynn ståltråd/vikletråd.

Påmelding og betaling
Prisen for dette kurset er 50 kr, som dekker halmkrans og vikletråd. Betaling skjer på stedet på kursdagen. Et utvalg materialer som kan benyttes i kransen kan også kjøpes fra De fire årstider på kursdagen.

Det er kun plass til 10 deltakere på hvert kurs, så her er det førstemann til mølla som gjelder. Påmelding til Østre Toten frivilligsentral via dette skjemaet: https://forms.gle/7v4r44B4ZR1VGBGs8

Påmeldingen er bindende, og dersom du blir forhindret fra å delta må vi ha beskjed så tidlig som mulig og senest dagen før. Om det viser seg at kurset er fullt når du melder deg på, vil du få tilbud om å stå på venteliste i tilfelle avbud.

Det vil være mulighet for å kjøpe kaffe og rundstykke/vaffel i kaféen.

Ved spørsmål, ta kontakt med frivilligsentralen på 480 45 307.

2020 © Østre Toten frivilligsentral