Mandag 19 Juni 2023
19.06.2023 kl. 09:00 - 20.06.2023 kl. 17:00, Stenberg friluftsmuseum
Farmen JR 2023
Sommerferietilbud for 6. og 7. trinn i Østre Toten og Vestre Toten. Bli med 100 år tilbake i tid, og lev som de gjorde på den tida - i alle fall to dager av sommerferien din.

Oppdatering 1. juni 2023: Påmeldingen er nå stengt.

Farmen JR ble gjennomført første gang i 2022 - og nytt av året er at påmeldingen er åpen for 6. og 7. trinns-elever fra både Østre Toten og Vestre Toten. Det er frivilligsentralene i de to kommunene som står som arrangører, sammen med Toten Historielag, Mjøsmuseet og flere andre aktører som bidrar til å gjøre dette mulig med sin kunnskap og ulike aktiviteter. 

Aktiviteten foregår på Stenberg friluftsmuseum mandag 19. juni og tirsdag 20. juni fra kl. 9-17. Det vil bli ulike oppgaver og aktiviteter i grupper, matlaging, dyrestell, turer på markedet, hesjing og spikking - blant annet. Deltakerne bidrar med å lage og servere frokost, lunsj og middag til alle på gården. 

Stenbergdagen 2023
Søndag 18. juni er det Stenbergdagen, med mye spennende som skjer på Stenberg. Alle deltakere vil få tilbud om billetter til seg og en foresatt denne dagen. Det er frivillig å delta på Stenbergdagen, men det gir en fin mulighet til å bli kjent med området og ikke minst et innblikk i tiden vi skal tilbake til de påfølgende dagene. Farmen JR deltakerne vil få møte amtmann Weidemann denne dagen, og de får oppdraget for de neste dagene fra forpakteren på Øverjordet. Det viil også bli mulighet for å delta på andre aktiviteter. Mer informasjon kommer etter påmelding. 

Det er begrenset antall deltakere på Farmen JR, og de som får tilbud om plass vil bli kontaktet etter påmeldingsfristens utløp med endelig beskjed om de har fått plass. Påmelding i skjemaet under. Skriv først inn foresattes kontaktinformasjon, så deltakers informasjon.


Farmen JR er en del av Østre Toten frivilligsentrals gratis sommerferietilbud, og er støttet av Sparebankstiftelsen DNB.


Påmelding er stengt
2024 © Østre Toten Frivilligsentral