Torsdag 15 August
15.08.2024 kl. 09:00 - 16.08.2024 kl. 16:00
71 grader Totenåsen
Bli med på en spennende utfordring der du skal finne frem til steder på Totenåsen ved hjelp av kart og kompass. Når man kommer til avmerket sted på kartet, er det oppgaver å løse før gruppen går videre til neste post som er avmerket på kartet.

71 grader Totenåsen er et samarbeid mellom frivilligsentralen og OL Toten-Troll, og arrangeres for første gang i 2024.  

Torsdag 15. til fredag 16. august (overnatting)
Målgruppe: 13-16 år

Deltagerne blir delt inn i lag og hvert lag har med seg en fra OL Toten Troll som er ansvarlig for gruppen og hjelper til med å finne frem. Det laget som først finner frem til overnattingssted og har flest poster er vinner av 71 grader Totenåsen 2024. På overnattingsstedet vil det bli servert middag, kveldsmat og frokost dagen etter. Etter ankomst overnattingssted vil det bli lagt vekt på det sosiale utover ettermiddagen/kvelden. Du behøver ikke være spesielt sporty for å delta her, men det er en fordel hvis du er glad i å være ute. Du vil få en pakkeliste av oss når du har meldt deg på og du må gå turen med sekk. Mangler du utstyr får du låne det av oss i BUA (sekk, sovepose etc)

Påmelding i skjemaet under innen 1. juli. 

Begrenset antall plasser, førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

Skriv først inn foresattes kontaktinformasjon, så deltakers informasjon. Det er i hovedsak foresatte som vil motta e-post/sms med info. Ta kontakt med Østre Toten frivilligsentral ved spørsmål (post@otfs.no/480 45 307).

Skal du melde på søsken? Det er ikke mulig å opprette to påmeldinger på samme telefonnummer, og vi har derfor lagt inn et felt der du kan legge inn info om den andre påmeldte - så legger vi inn denne påmeldingen i systemet. 

Denne aktiviteten er en del av Østre Toten Frivilligsentrals gratis sommerferietilbud for barn, unge og familier, og er støttet av Gjensidigestiftelsen.

Påmelding

Skriv inn navn, alder og mobilnummer her. Deltakerne må være mellom 13-16 år.
Det vil bli tatt bilder i løpet av 71 grader Totenåsen som benyttes både i synliggjøring av årets gjennomføring, samt markedsføring av ferietilbud kommende år.
Send
2024 © Østre Toten Frivilligsentral