Tirsdag 25 Juni
25.06.2024 kl. 09:00 - 27.06.2024 kl. 16:30, Steinberg friluftsmuseum
Farmen JR 2024
Sommerferietilbud for 6. og 7. klassinger: Bli med 100 år tilbake i tid, og lev som de gjorde på den tida - i alle fall i tre dager i løpet av sommerferien din!

Farmen junior arrangeres fra tirsdag 25.- torsdag 27. juni 2024, og er åpent for 6. og 7. klassinger fra både Østre Toten og Vestre Toten. Aktiviteten foregår på Steinberg friluftsmuseum fra kl. 9- 17 disse tre dagene. Det vil bli ulike oppgaver og aktiviteter i grupper: støping, matlaging, dyrestell, tur på markedet, hesjing og spikking - blant annet. Deltakerne bidrar med å lage og servere lunsj og middag til alle på gården. Det blir nesten nesten som Farmen på TV - bare at her er det ingen som blir stemt ut. Farmen JR avsluttes med en tevling mellom gruppene med bakgrunn i samarbeid og gjennomførte oppdrag i gårdsboka. 

Det er begrenset antall deltakere på Farmen JR, og de som får tilbud om plass vil bli kontaktet etter påmeldingsfristens utløp. Påmeldingsfrist: onsdag 10. mai 2024. Påmelding skjer i skjemaet under. Skriv først inn foresattes kontaktinformasjon, så deltakers informasjon. Det er i hovedsak foresatte som vil motta e-post/sms med info. Ta kontakt med Østre Toten frivilligsentral ved spørsmål (post@otfs.no/480 45 307).

Skal du melde på søsken? Det er ikke mulig å opprette to påmeldinger på samme telefonnummer, og vi har derfor lagt inn et felt der du kan legge inn info om den andre påmeldte - så legger vi inn denne påmeldingen i systemet. 

Denne aktiviteten er en del av Østre Toten Frivilligsentrals gratis sommerferietilbud for barn, unge og familier, og arrangeres i samarbeid med engasjerte frivillige og foreninger: Toten Historielag, Østre Toten husflidslag, og Mjøsmuseet m.fl.

Dette gratis ferietilbudet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Gjensidigestiftelsen

Påmelding

Det er satt begrensning på 40 plasser.

Da kan du skrive inn navn, skole/klasse og størrelse på t-skjorte her.
Har deltakeren allergier eller annet vi bør kjenne til?
Det vil bli tatt bilder i løpet av Farmen JR som benyttes både i synliggjøring av årets gjennomføring, samt markedsføring av Farmen JR kommende år.
Send
2024 © Østre Toten Frivilligsentral